Quantum Journey 


Yesss, eindelijk kan ik jullie dit mooie pakket presenteren en aanbieden!
Ik heb de afgelopen tijd alles wat ik kon leren op het gebied van manifestatie en het quantumveld als een spons in me opgenomen en ik vind het GEWELDIG dat ik dit nu met jullie kan delen! Want ik gun het jou ook dat al je dromen uitkomen!

  • Met Quantum Journey bied ik je een pakket van 6 1:1 sessies aan. Elke sessie helpt jou je trilling te verhogen en hoog te houden zodat jij kunt mee trillen met de toekomst waar jij van houdt!
  • We gaan aan de slag met jouw Human Design chart waarover ik je een basisreading zal geven. Dit zodat jij weet hoe jouw energy werkt, hoe je het beste keuzes kunt maken en op welke manier jij het beste kunt manifesteren! Want dit is namelijk niet voor iedereen hetzelfde... Dus een MUST voor iedereen!
  • Met o.a. NLP, Manifesting Miracles (Quantum-Touch) technieken en het medicijnwiel ondek je wat jij echt wilt, wat je tegenhoudt en hoe je terugkomt bij een gevoel van vertrouwen.
  • We doen meditaties en maken Quantum Jumps naar de tijdlijn van jouw quantumself, de versie van jou die alles al heeft en alles al is! Door je hiermee te verbinden en in energie hierop af te stemmen kun je het manifestatie proces versnellen en tot magische inzichten komen.
  • Ook ontvang je een journal om al je inzichten en manifestaties in op te schrijven.


Investering: € 777,- (betaling in termijnen mogelijk)

Een sessie duurt 2 uurFotocredits: Anke Grootografie

 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram