Quantum-Animals

 

Dieren reageren heel goed op deze vorm van energetische healing.
Net als bij mensen kunnen allergieën, lichamelijke klachten zoals blessures en mentale klachten zoals angst en stress hiermee worden behandeld. Waardoor de aandoening in veel gevallen sterk vermindert of verdwijnt. Dieren nemen de energie heel snel op doordat hun zintuigen veel gevoeliger zijn en anders werken dan bij mensen. Net als mensen hebben dieren ook chakra’s. Hun belangrijkste taak is het doorgeven en opnemen van energie.

De reactie van het dier op deze behandeling is mooi om te zien. Vaak gaan ze volledig in trance. Dieren (paarden in het bijzonder) zijn zeer gevoelig en geven duidelijk aan hoe of wat.

Door een van combinatie Quantum-Touch en Quantum-Allergy kan ik helpen verstoringen op te zoeken en
te behandelen waardoor de balans weer wordt herstelt. Met behulp van spiertesten/kinesiologie kunnen we testen wat een verstorende invloed heeft. Hiermee ga ik aan de slag zodat die verstoring wordt geneutraliseerd/gereset. Op deze manier laat het brein zich reorganiseren zodat het die specifieke reactie niet meer vertoont.

Meestal is er al na één behandeling direct resultaat zichtbaar. Soms zijn er meerdere behandelingen nodig.
Voor de behandeling kom ik op locatie (straal <15 km) in de vertrouwde omgeving van het dier. Mocht het om wat voor reden dan ook niet mogelijk zijn het dier aan te raken, dan is een behandeling op afstand ook mogelijk.

Investering Quantum Animals bij paarden € 75,- incl. reiskosten straal <15 km van Hoogkarspel.


 

 


  • IMG-20220613-WA0009
  • IMG-20220613-WA0012


Fotocredits: Stephanie van der Jacht

 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram