Gastenboek

39 berichten op 2 pagina's
Brent Bakker
14-03-24 21:27:56
Sabine is persoon die ik iedereen zou gunnen in zijn of haar leven. Sinds de sessies met Sabine heb ik nog meer overzicht over alle facetten in het leven, begrijp ik alle inzichten nog beter en durf ik echt te vertrouwen op mijn intuïtie. En met groot succes. Sabine maakt het sjamanisme toegankelijk en bijzonder tegelijk.
Yaya Chavez
10-01-24 08:53:54
Sabine heeft mij geholpen met het healen van mijn oorsuizen. Zij is een prachtig mens en deze ervaring die ik bij haar heb gehad zal ik niet snel vergeten. Ik voelde nadat ik wegreed na mijn afspraak met Sabine alsof er een grote last van mijn schouders af was, ze heeft mijn hele lichaam gescand en de blokkades waar nodig weggehaald. Nogmaals bedankt voor alles Sabine.
Rachel Genet-Verstraeten
15-10-23 22:52:55
Wat een geweldig lieve geduldige vrouw is Sabine. Ze heeft zoveel kennis en ervaring. Ik ben bij haar geweest voor een choco journey en human design reading voor mezelf en mijn gezin en er gaan zeker nog meer afspraken volgen. Deze vrouw wil je als coach en healer op weg naar een betere versie van jezelf. Echt een aanrader!
Rosanna Tatti
15-10-23 22:49:01
Sabine heeft me meerdere keren geholpen in de zoektocht naar mezelf. Een trancereis, een medicijnwiel en een Chocojourney. Het is een aanrader om hier eens heen te gaan. De sfeer is direct fijn, open en vertrouwd. Ik werd in alles heel goed begeleid. Ze luisterd ook heel goed naar de vraag en neemt uitgebreid de tijd voor je om eraan te werken en te reflecteren.
Sabine voelt enorm goed aan wat ik op de momenten nodig had. Ik denk dat ze dat bij iedereen kan die bij haar langs zou komen. Ook na de afspraken komt ze op de lijn hoe het gaat en als ik nog tegen dingen aanloop dan wilt ze mij daarin verder begeleiden met pure intenties. Wanneer ik weer tegen iets aanloop, zal ik niet 2x denken bij wie ik op de lijn zou komen.
Hiernaast heb ik ook mijn vriend en zus een keer langs laten gaan bij haar en ook zij waren enorm positief over de ervaring die ze hadden gehad.

5 sterren voor mij en als er meer waren had ik die ook gegeven.
Joy Schensema
05-10-23 13:32:12
Afgelopen week mijn eerste medicijn wiel legging gehad bij Sabine. Het medicijn wiel is een prachtige tool om inzicht te krijgen en balans te herstellen in je systeem en of energie veld. Ik deed het enerzijds voor meer hormonaal balans en anderzijds om mezelf te checken op eventuele negatieve energie vanwege het feit dat ik als energetisch werker dagelijks te maken heb met veel mensen en hun energie. Sabine is enorm kundig en heeft ongelofelijk veel wijsheid in zich. Haar begeleiding is liefdevol en puur. Ze ziet je echt en neemt echt de tijd voor je. Een hele fijne ervaring die meer balans en energie heeft gebracht. Bedankt prachtig mens voor wie je bent en wat je doet!
Sanne Bakker
05-10-23 13:31:42
Ik heb bij Sabine meerdere bijzondere mooie sessies gedaan. Het heeft mijn enorm geholpen om de balans en energie in mijn leven terug te vinden. Sabine is heel liefdevol en voelt alles precies goed aan. Zeker een aanrader!
K Vv
05-10-23 13:30:53
Bij Sabine voel je je gezien en ontvang je guidance waar je echt iets mee kunt. Een medicijnwiel laten leggen geeft je ontzettend veel inzicht in wie je bent, hoe je in je energie staat en wat je met de wereld komt delen. Ze combineerde daarnaast Human Design en Quantum wetenschap als krachtige mix waardoor we met heling konden werken op multidimensionale lagen. Energie is zoveel meer dan we denken, de juiste begeleiding is goud waard. Dankjewel!
Anke Groot
09-03-23 15:34:53
Sabine heeft mijn human design uitgewerkt en deze met mij doorgenomen. Super interessant om op deze manier te ontdekken dat veel stukken waar je weerstand bij voelt, vaak zo aanvoelen omdat je tegen je eigen gevoel ingaat. Je human design geeft meer inzicht in jou als persoon en op welke manier jij jou beste zelf kunt zijn. Sabine weet heel goed waar zij het over heeft en legt alles duidelijk uit. Voor iedereen die een stukje meer over zichzelf te weten wil komen raad ik dit zeker aan :)
Sylvia Ramkema
08-03-23 16:24:41
Human design

Onlangs heb ik van Sabine mijn design ontvangen! Wat ben ik onder de indruk! Ik herken mezelf 100% erin. Wat bijzonder eraan is is dat je jezelf nog beter leert kennen. Hoe je eigenlijk in elkaar zit! Hoe je met je werk, rust, emoties, relaties, energie level enz in elkaar zit! Echt heel bijzonder’ Heel leerzaam over jezelf. Aanrader voor iedereen.
Liefs
Anita Veerkamp
21-01-23 12:27:03
Ik heb voor de derde keer een Choco Journey ceremonie bij Inner Wisdom, Sabine gedaan. Iedere ceremonie brengt weer nieuwe inzichten, inzichten die je wil ontdekken om te groeien. De begeleiding van Sabine is wat het echt bijzonder maakt voor mij! Het starten met een quantum touch geeft je de positieve energie en balans om je trancereis ,die zij met haar innerlijke rust voorgaat, in volle ontspanning te beleven. Ook tijdens de Choco Journey staat zij continu in verbinding met jou en weet ze op de juiste manier de inzichten te laten beleven. Maar ook na de ceremonie onderhoud ze contact, want dat is de werking van Choco Journey, het is niet alleen tijdens de ceremonie, het heeft zo een fijne positieve krachtige invloed! Ik kan het iedereen aanraden en hoe vaak je het ook doet, het blijft fantastisch om te mogen ervaren en iedere x weer een andere reis! Sabine je bent echt een topper met een hart van goud, super bedankt! 🤗😘 Ik zie je snel weer
Johanna Zeer Tevreden
16-09-22 17:21:20
Door 'n "enthousiast geworden" dochter, bij Sabine terecht gekomen, wat 'n mooi persoon❣️

Een bijzondere ervaring blokkades worden opgeruimd.

Je word op je gemak gesteld relaxte sfeer, Sabine neemt de tijd, helpt je plaatsen duidelijk uitleg en geeft rust.Resultaat én baat door quantum touche/ chakra healing.

Ik ben nog aan het nagenieten 😊
Karin
13-07-22 09:19:50
Sabine is kundig. Ze luistert goed en legt alles stap voor stap uit. Ze is relaxed in het contact en ze gaat nu ook serieuze onderwerpen niet uit de weg. Hier gaat ze respectvol mee om. Luchtigheid is er ook waardoor je je erg op je gemak voelt. Mijn hooikoorts klachten zijn een stuk verminderd.
MC Peereboom
11-07-22 11:06:39
Sabine heeft mij geholpen ivm overprikkeling.
Naast het goed kunnen analyseren en bespreken, straalt zij een soort oude wijsheid uit.
Lex Vd Sman
18-05-22 23:01:09
Door een vriedin door verwezen, echt heel fijn. Niet verwacht dat Sabine mijn reuma klachten zo kon verlichten. Ik ben nu drie keer geweest. Ze is nog niet van me af!
Ruben Molenaar
03-05-22 21:20:49
Ik ben bij Sabine geweest voor mijn hooikoorts, ik had in het verleden al pilletjes geprobeerd van de apotheek maar niks werkte goed. Nadat ik bij Sabine ben geweest heb ik er gelijk geen last van gehad. Ze heeft me erg goed geholpen!
Isis Brouwn
15-04-22 21:37:49
Inmiddels ben ik 3 keer bij Sabine geweest. De eerste 2 keer een quantum touch behandeling en de 3e keer een trance reis. Het is heel speciaal om mee te maken. Sabine luistert goed en voelt goed aan wat er speelt, waardoor zij gericht haar behandeling kan inzetten en dat heeft een groot effect. Je merkt dat er direct bepaalde blokkades worden open gebroken. Daarnaast is het een proces wat in werking wordt gezet, dus weken na de behandeling merk ik nog steeds het positieve verschil. Sabine is down to earth en spiritueel. Dat is een hele prettige combinatie waardoor ik mij meteen op mijn gemak voel. Ik zou Sabine zeker aanraden, zij kan ondersteunen bij lichamelijke en mentale klachten.
S Koomen
01-04-22 12:32:08
Ik ben nu twee keer bij Sabine geweest.
Ik heb ongelofelijk veel baat bij deze behandelingen voor mijn allergieën.
Ook de chakra healing kon ik zo goed voelen in mijn lijf.

Ik kom absoluut terug voor andere thema’s
Sylvia Ramkema
21-02-22 10:57:18
NLP wandeling gehad bij Sabine. Ik liep in mijn dagelijksleven tegen dingen aan. Oude patronen die ik wilde doorbreken die ik mezelf al vanaf jongs af aan had aangeleerd.

We begonnen met een kopje thee buiten en bespraken wat ik uit de wandeling wilde halen. Tijdens de wandeling krijg je veel inzichten van uit jezelf maar zeker vanuit Sabine die je echt bij het diepst van jezelf laat kijken en wie jij nou echt bent en wat jij nou echt wilt. Heel confronterend ook. En vooral super fijn! Tijdens de wandelingen leer je om emoties en gevoelens te laten gaan en dat het ook goed is om te voelen en dat het er allemaal mag zijn. Ook dat het niet erg is wat er gebeurd is en dat het je maakt tot wie je bent. En wat vooral belangrijk is, wat de volgende stappen zijn hoe jij kunt worden wie je echt bent en wat je wilt behalen.
Ik voelde me 100% anders na de wandeling. Maar ook emotioneel en ook weer heel sterk. De behandeling werkt zeker nog een hele tijd door. De dag erna heb ik onwijs gehuild over het verleden dat ik nu voor het eerst zag. Maar ECHT zag. En nu nu dat eruit is. Nu ik echt bij mezelf gekomen ben en mezelf vergeef krijg ik echt de ruimte om te groeien. En de doelen te behalen die ik wil. Heel bijzonder om te merken dat een kindsdeel die in je zit zo belangrijk is voor de alle dagelijkse keuze. En de inzichten die ik zo duidelijk heb gekregen om mijn doelen te bereiken.

Ik wil Sabine onwijs bedanken dat ze de NLP wandeling met mij hebt kunnen doen.
Liefs
Sylvia Ramkema
12-01-22 13:19:10
Ook heb ik bij Sabine de eerste ervaring gehad met een transreis. Wauw wat een ervaring! Het is ten eerste heel ontspannend maar het geeft ook zoveel inzichten. Het is echt bijzonder.

Ik had de afspraak voor mijn krachtdier te ontmoeten, maar die stond me gelijk al op te wachten en gaf me een heel warm gevoel. Mijn krachtdier de wolf nam me mee naar mijn voorouders ( ik ging in de reis al door naar de andere reis naar mijn voorouders )
Sabine haalde me op dat moment terug en we spraken erover en daarna maakte we de reis af. Het heeft enorm helend gewerkt. Heb kunnen praten en adviezen kunnen vragen over het geen wat mij het diepst raakte. Heb echt een ander inzicht en gevoel gekregen na de reis.

Daarna bespraken we de reis en mijn krachtdier. Alles was zo passend. Ook waar het krachtdier voor staat sluit precies bij me aan.
Het woord krachtdier is ook precies waar het voor staat. Kracht en geen inzichten! Heb me veel erin verdiep erna en voel me zo anders. Mezelf! Sterker!

Sabine onwijs bedankt. Kijk nu al uit naar de volgende behandeling
Sylvia Ramkema
12-01-22 13:13:48
Lieve Sabine,
Wil je onwijs bedanken wat je de afgelopen weken voor me hebt betekend. Je hebt me echt geholpen en weet zeker dat we nog meer samen zullen gaan doen!

Quantum touch behandeling begon ik mee bij je. Ik kamde al jaren met rug pijn die maar niet verholpen werd. Tijdens de behandeling “kroop” mijn pijn onder je handen vandaan en verplaatste zich op een nieuwe plek. Sabine vertelde me dat oud zeer ( trauma ) in het zwakste deel van je lichaam gaat zitten. Vervolgens zijn we dat gedeelde goed aan gaan pakken. Echt heel bijzonder dat dit zoveel los bij je maakt en Sabine precies weet hoe ze erop moet reageren doormidden van Quantum touch, NLP, helende trillingen, krachtige stenen en ademhaling.
Na 2 behandelingen heeft ze al zoveel voor me gedaan.

Sabine heeft rust in mijn hoofd gecreëerd en ook in mijn lichaam.
Bedankt lieve vriendin
Tonen: 5  10   20

 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram