Sjamanistisch Transformatie Proces 

 

De resonantie van de aarde ofwel de Schumann resonantie is een trillingsniveau. Alles in het gehele universum heeft een bepaalde resonantie. Tussen het aardoppervlak en de bovenste laag van de atmosfeer is ook continue een trilling aanwezig. Het elektromagnetisch veld. Deze trilling is de afgelopen jaren 10x hoger geworden dan oorspronkelijk.

Wij als mens trillen hierin mee. Dit zorgt bij veel mensen voor onrust en allerlei fysieke en mentale klachten. Mensen verhogen zo ook in bewustzijn en bij de één gaat dit sneller dan bij de ander (het 3D–5D proces). Ook krijgen veel mensen meer moeite met zwaar eten (vlees). Dit doordat het lichaam met de geest meewil trillen in het verlichtingsproces. Er is dus veel gaande en we ondervinden hierdoor allerlei vage klachten. Ookwel ascentie-klachten.

Zoals:

Oorsuizen, hoofdpijn, darmproblemen, onverklaarbare hartkloppingen, duizeligheid, trillingen in spieren, tintelingen, krachtverlies in de handen, hardnekkige vermoeidheid, langer of kort slapen dan normaal, depressieklachten, oude herinneringen komen weer naar boven terwijl je dacht dat je ze al verwerkt had, een vreemd gevoel van binnen en talloze andere klachten die maar niet over gaan.

Door het Sjamanistisch Transformatie Proces wordt dit versneld waardoor je minder last hebt van deze klachten. 

Daarnaast wordt het ego aangepakt. Angsten zullen verdwijnen, verslavingen worden makkelijker overwonnen en je ondervindt een diepe innerlijke rust van binnen. Negatieve energie vanuit je omgeving zal niet langer vat op je hebben en je wordt zo ook beschermd tegen entiteiten, demonen enz.

Wat houdt het nu precies in?

Dit is een proces dat binnen 13 manen (13 x 28 dagen) wordt doorlopen. Elke 4 weken een jaar lang ontvang je een transformatie. Deze bestaat uit een een rite, een DNA-healing en het lopen van een transformatiewiel. Ook zal ik je door de fases heen coachen.

Oude pijn en ego stukken worden hiermee aangepakt, het energetisch DNA wordt opgeschoond zodat oude ballast verdwijnt en je meer in je kracht komt te staan. Deze veranderingen hebben als effect dat je gemakkelijker van een 3D naar een 5D bewustzijn gaat.


Investering voor deze 13 sessies: € 999,- bij betaling in 1x of € 1111,- in totaal bij betaling per keer (13 x € 85,50). 

Tijdens de sessie neem ik uitgebreid de tijd voor je. Een sessie duurt +/- 1,5 uur 

Vooraf zal telefonisch een intakegesprek plaatsvinden.

Het is belangrijk te beseffen dat het gehele proces dient te worden afgemaakt.Fotocredits: Anke Grootografie 


 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram