Sjamanistisch Transformatie Proces 

Het Sjamanistisch Transformatie Proces is een krachtig traject dat je leven kan veranderen. Het biedt inzicht en brengt je terug naar jezelf, helpt bij het overwinnen van oude pijn, lage ego-stukken en herstructureert je energetisch DNA, waardoor jij je essentie kunt ontdekken. Dit proces geeft je helderheid, verbinding met je hogere zelf, en verhoogt je bewustzijn, waardoor je gemakkelijker kunt manifesteren en ongewenste energieën geen grip meer op je hebben.

Het verhoogde trillingsniveau van de aarde, de Schumann resonantie, heeft invloed op ons lichaam en bewustzijn en kan vage klachten veroorzaken. Ookwel ascentie-klachten. 

Zoals: oorsuizen, hoofdpijn, darmproblemen, onverklaarbare hartkloppingen, duizeligheid, trillingen in spieren, tintelingen, krachtverlies in de handen, hardnekkige vermoeidheid, langer of kort slapen dan normaal, depressieklachten, oude herinneringen komen weer naar boven terwijl je dacht dat je ze al verwerkt had, een vreemd gevoel van binnen en talloze andere klachten die maar niet over gaan.

Door het Sjamanistisch Transformatie Proces wordt het ascentie-proces versneld, waardoor deze klachten minder worden, terwijl het ook angsten aanpakt, verslavingen overwint en innerlijke rust brengt. Dit proces duurt een jaar, met elke vier weken een nieuwe transformatie, inclusief rite, DNA healing en een medicijnwiel. Het helpt je verschuiven van een 3D naar een 5D bewustzijn. Dit is een uniek en waardevol pad om volledig in je kracht te komen en terug te keren naar je ware zelf.


 

     • Wat je ontvangt:

  Je ontvangt 13 sessies met de rites, DNA healing en de medicijnwielen, we bespreken de inhoud van de verschillende thema's en waar je tegen aanloopt, waar nodig doen we extra coaching oefeningen (NLP), persoonlijke coaching vanuit jouw Human Design chart en je ontvangt een trancereis naar keuze. Tijdens de sessies neem ik uitgebreid de tijd voor je. Een sessie duurt +/- 1,5 a 2 uur. 

  Investering: € 99,- per keer of € 1188,- bij betaling in 1x (1 sessie gratis)

  Vooraf zal telefonisch een intakegesprek plaatsvinden.

  Het is belangrijk te beseffen dat het gehele proces dient te worden afgemaakt en dat je tijdens het proces geen andere vormen van energetische healing kunt ontvangen. Deze kunnen de werking van het proces veranderen of te niet doen.   

  Fotocredits: Anke Grootografie   

   
   
   
   
  E-mailen
  Bellen
  Instagram