Human Design Reading

Human Design is een systeem dat inzicht geeft in je kwaliteiten en valkuilen. Het geeft inzicht in de manier waarop jij bent geprogrammeerd, wat jou uniek maakt als mens en wat het beste bij je past. Hiermee helpt het je om de beste versie van jezelf te worden.

Human Design is een model, waarin de belangrijkste spirituele leringen (astrologie, het chakra-systeem, de Kaballah en I-Ching), samen komen met de wetenschap (kwantumfysica, biochemie, genetica en sterrenkunde). Het is een complex systeem, wat de belangrijkste, vaak eeuwenoude inzichten combineert. Het is het model waarin het natuurlijke (wetenschap) en bovennatuurlijke (mystiek) samen komen.

Doormiddel van Human Design help ik je deze gebruiksaanwijzing van jezelf te ontdekken. Van wie je denkt dat je moet zijn, naar wie je écht diep van binnen bent. Human Design is de meest gedetailleerde weergave van hoe jij als mens werkt. Zo ongeveer alles wat je kunt ervaren, aan gevoelens, drijfveren, maar ook aan kwaliteiten en valkuilen zit erin. Het geeft jou een kijkje in je diepste zelf, van waaruit je vervolgens zelf kunt gaan experimenteren.

Tijdens al mijn sessies check ik in het kort je Human Design chart om zo een nog completer beeld te krijgen. 

Wil je nog meer inzicht in jouw blauwdruk en hoe je systeem werkt? 

Boek dan jouw unieke Human Design reading:

Een 1 op 1 sessie van 1,5 a 2 uur waarbij we ons focussen op de basiselementen van je chart: je type, strategie, autoriteit, profiel, centers, definitie, kanalen en incarnation cross. En waarmee je een inkijk krijgt in jouw unieke design.

Ik breng in deze sessie alle basis informatie uit je chart samen, om je meer inzicht te geven in wie je bent, hoe je jezelf kunt zijn en hoe je het beste door het leven kunt navigeren. Stap voor stap ontrafelen we dit bijzondere systeem, om jou te inspireren je eigen experiment aan te gaan. Met praktische tips zodat je direct aan de slag kunt.

Want het is leuk om je hele design uit te pluizen, maar uiteindelijk gaat het om dat je het lééft!

Ook ontvang je een uitgebreid schriftelijk rapport.


Investering:  € 180,-

Om je Human Design chart te kunnen berekenen heb ik je geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats nodig.Human Design Kindreading


Je kind helpen met opgroeien als zichzelf, dat is toch de grootste wens van iedere ouder?


Vanaf de geboorte worden kinderen geconditioneerd door ouders, broers/zussen, familie, vrienden, leraren etc. en de krijgen ze vaak niet de kans om te zijn wie ze écht zijn. De eerste zeven jaar zijn in het bijzonder belangrijk. Gedurende deze tijd worden de patronen van hun leven gevormd.

Met het Human Design systeem krijg je inzicht in welke eigenschappen je kind heeft, waar het gedrag en emoties vandaan komen én je krijgt een hoop praktische handvatten om deze kennis direct toe te passen in jullie dagelijkse leven.

Wanneer kinderen van jongs af aan ondersteund en aangemoedigd worden om te leven naar hun ware aard, leiden zij eerder een leven waarin zij meer in contact staan met zichzelf. Ze leren van zichzelf te houden en door het leven te gaan met meer gemak en rust. Dat scheelt later veel innerlijk werk.

Tijdens een live 1:1 sessie neem ik je mee in de basis van het Design van je kind. Je eigen Design is ook onderdeel van de Reading, omdat inzicht in jezelf hebben cruciaal is voor het kunnen toepassen van Human Design in jullie gezin. We kijken hier dan met name naar jou in de rol als moeder of vader, met aansluitend de relatie tussen jou en je kind. Ook ontvang je een schriftelijk rapport.

Vanaf +/- 30 jaar komt ons Design echt tot uiting. Tot die tijd zijn we aan het vormen.

Voor kinderen vanaf 15 jaar is een volwassenen reading aan te raden.

Investering: € 100,- voor één kind. Bij een reading voor meerdere kinderen komt er € 60,- per persoon bij.

Duur 1,5 uur


 Fotocredits: Anke Grootografie

 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram