Trancereizen

Een trancereis is een techniek waarbij aan de hand van een geleide visualisatie en het slaan op een drum in een monotoon ritme een lichte trance ontstaat. Niet letterlijk, maar in gedachten. Dit reizen kan naar verschillende werelden plaatsvinden. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen drie werelden: de benedenwereld, de tussenwereld en de bovenwereld. Iemand die voor het eerst een trancereis maakt wordt gevraagd naar de benedenwereld te gaan. Je gaat via de wortels van een boom naar beneden in de grond, van de fysieke naar de geestelijke wereld. Nadat de ingang is gevonden zal de reiziger geleid worden naar een landschap dat mooi, sprookjesachtig, donker, bergachtig of waterrijk kan zijn. Het landschap dat iemand daar tegenkomt hangt af van de reiziger zelf. In deze wereld is het mogelijk bijvoorbeeld je krachtdier of voorouders te ontmoeten. Als je reis klaar is ga je via dezelfde weg terug die je heen bent gegaan. Het afbouwende ritme van de drum geeft dat aan. Wanneer de drum stopt of bij het openen van de ogen ben je weer terug in het nu.

Krachtdieren


Iedereen heeft minstens één van deze dieren als helper, beschermer en begeleider die zich bijvoorbeeld laat zien in onze dromen. Vaak is ons eigen krachtdier de drager van onze persoonlijke kracht, die dit ook aan ons openbaart. Bepaalde dieren blijven een leven lang bij een persoon, terwijl anderen komen en gaan wanneer het de situatie ten goede komt. Deze dieren komen dan alleen om ons bij de oplossing van een bepaald probleem of een bepaalde situatie te helpen.

Ancestors Trancereis


We gebruiken deze reis naar onze voorouders om daar informatie te verkrijgen. We dalen hierbij af naar een plek waar jij je voorouders kunt ontmoeten en een gesprek met ze aan kunt gaan. Je kunt vragen stellen over zaken die je dwars zitten of waarom bepaalde dingen jou elke keer gebeuren. Je kunt vragen om advies of bijvoorbeeld vergeving. Deze reis kan je verheldering en rust opleveren.

Soul Retrieval


Tijdens het beleven van heftige of ongemakkelijke gebeurtenissen kan de situatie van zo een grote impact zijn dat je dit het liefst wilt vergeten. Je raakt hierdoor een stukje van jezelf kwijt. Dit gebeurt om je te beschermen en ondanks deze nare ervaring je leven te kunnen hervatten. Het gevolg hiervan kan o.a. zijn dat je minder vitaliteit ervaart, je met een minder open hart durft te leven of je emoties niet meer voelt etc.
Kortom, je voelt je niet meer compleet.
Tijdens een soul retrieval dalen we af naar een plek waar jij jouw verloren en wellicht vergeten delen terug kunt vinden. Dit in de vorm van symbolen. Het is de bedoeling dat je door de integratie van deze teruggevonden (ziels)delen jezelf weer meer "heel" gaat voelen en je levensenergie weer gaat stromen.

Investering Trancereis € 75,-

Duur incl. nabespreken : 1 a 1,5 uur


Fotocredits: Anke Grootografie
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram