Rapé Ceremonie

Rapé is een sjamanistisch snuiftabak dit plantenmengsel helpt bij diepe genezing, reiniging en afstemming. Rapé wordt door sjamanen als heilig beschouwd.

De voordelen van Rapé zijn:

  • Je komt tot een intensere meditatie door het stilleggen van het lawaai van de geest.
  • Het helpt je te brengen in het nu.
  • Ontgift zowel lichaam als geest.
  • Zuivert je energetisch veld.
  • Reinigt sinussen van slijm en bacteriën.
  • Helpt bij het bestrijden van verkoudheid en ademhalingsproblemen.
  • Geeft een kalmerend en aardend effect op emoties.

Tijdens de ceremonie doen we 1 tot 3 rondes met Rapé (naar behoefte).


Ook maak ik hierbij gebruik van Moxa op het 3e oog. Moxa is Japan's voor bijvoet. Niet alleen in Azie kennen zij de geneeskrachtige werking van bijvoet. Ook in het Westen staat dit kruid hierom bekend. Moxa geeft een weldadige infrarode straling af. De warmte van de Moxa dringt diep door tot in het 3e oog of pijnappelklier. Naast de warmte genereert Moxa Qi (levensenergie) en Yang (beweging). Waardoor je in een diepere meditatieve staat komt en het dus heel mooi samenwerkt met de Rapé.


(Optioneel) Gebruik van Sananga. Dit zijn oogdruppels en een zeer krachtig middel/medicijn uit het Amazone gebied. Verschillende stammen uit de Amazone gebruiken Sananga om het vermogen tot focussen tijdens de jacht te verbeteren. Sananga helpt tevens om diep te reinigen op zowel energetisch, fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. Ook helpt het om vastzittende energie, zoals patronen, gedachten, oude overtuigingen en conditioneringen los te laten.
Dit wordt gebruikt om afleidende energieën op te ruimen om zodoende een volledig nieuwe manier van focussen en waarnemen toe te staan. Deze druppels hebben tevens een zeer krachtig effect op visualisaties.
Na het indruppelen melden de meeste gebruikers een sterk brandende en stekende pijnsensatie. Deze effecten houden een paar seconden tot enkele minuten aan, maar kunnen verlicht worden door te focussen op je ademhaling. Hierna ontstaat een diepe ontspanning van de hersenen.

Tijdens deze ontspannende en helende ceremonie maar ik gebruik van soundhealing doormiddel van muziek en verschillende soorten instrumenten. ook maak ik gebruik van sjamanistische aura healing technieken.


Investering: 1:1 € 100,-  met 2 pers. € 85,- p.p.  met 3 pers. € 75,- p.p. 

Duur: 1,5 uur


Fotocredits: Anke Grootografie

 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram