Gastenboek

39 berichten op 8 pagina's
Brent Bakker
14-03-24 21:27:56
Sabine is persoon die ik iedereen zou gunnen in zijn of haar leven. Sinds de sessies met Sabine heb ik nog meer overzicht over alle facetten in het leven, begrijp ik alle inzichten nog beter en durf ik echt te vertrouwen op mijn intuïtie. En met groot succes. Sabine maakt het sjamanisme toegankelijk en bijzonder tegelijk.
Yaya Chavez
10-01-24 08:53:54
Sabine heeft mij geholpen met het healen van mijn oorsuizen. Zij is een prachtig mens en deze ervaring die ik bij haar heb gehad zal ik niet snel vergeten. Ik voelde nadat ik wegreed na mijn afspraak met Sabine alsof er een grote last van mijn schouders af was, ze heeft mijn hele lichaam gescand en de blokkades waar nodig weggehaald. Nogmaals bedankt voor alles Sabine.
Rachel Genet-Verstraeten
15-10-23 22:52:55
Wat een geweldig lieve geduldige vrouw is Sabine. Ze heeft zoveel kennis en ervaring. Ik ben bij haar geweest voor een choco journey en human design reading voor mezelf en mijn gezin en er gaan zeker nog meer afspraken volgen. Deze vrouw wil je als coach en healer op weg naar een betere versie van jezelf. Echt een aanrader!
Rosanna Tatti
15-10-23 22:49:01
Sabine heeft me meerdere keren geholpen in de zoektocht naar mezelf. Een trancereis, een medicijnwiel en een Chocojourney. Het is een aanrader om hier eens heen te gaan. De sfeer is direct fijn, open en vertrouwd. Ik werd in alles heel goed begeleid. Ze luisterd ook heel goed naar de vraag en neemt uitgebreid de tijd voor je om eraan te werken en te reflecteren.
Sabine voelt enorm goed aan wat ik op de momenten nodig had. Ik denk dat ze dat bij iedereen kan die bij haar langs zou komen. Ook na de afspraken komt ze op de lijn hoe het gaat en als ik nog tegen dingen aanloop dan wilt ze mij daarin verder begeleiden met pure intenties. Wanneer ik weer tegen iets aanloop, zal ik niet 2x denken bij wie ik op de lijn zou komen.
Hiernaast heb ik ook mijn vriend en zus een keer langs laten gaan bij haar en ook zij waren enorm positief over de ervaring die ze hadden gehad.

5 sterren voor mij en als er meer waren had ik die ook gegeven.
Joy Schensema
05-10-23 13:32:12
Afgelopen week mijn eerste medicijn wiel legging gehad bij Sabine. Het medicijn wiel is een prachtige tool om inzicht te krijgen en balans te herstellen in je systeem en of energie veld. Ik deed het enerzijds voor meer hormonaal balans en anderzijds om mezelf te checken op eventuele negatieve energie vanwege het feit dat ik als energetisch werker dagelijks te maken heb met veel mensen en hun energie. Sabine is enorm kundig en heeft ongelofelijk veel wijsheid in zich. Haar begeleiding is liefdevol en puur. Ze ziet je echt en neemt echt de tijd voor je. Een hele fijne ervaring die meer balans en energie heeft gebracht. Bedankt prachtig mens voor wie je bent en wat je doet!
Tonen: 5  10   20

 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram