Gastenboek

37 berichten op 8 pagina's
Anke Groot
09-03-23 15:34:53
Sabine heeft mijn human design uitgewerkt en deze met mij doorgenomen. Super interessant om op deze manier te ontdekken dat veel stukken waar je weerstand bij voelt, vaak zo aanvoelen omdat je tegen je eigen gevoel ingaat. Je human design geeft meer inzicht in jou als persoon en op welke manier jij jou beste zelf kunt zijn. Sabine weet heel goed waar zij het over heeft en legt alles duidelijk uit. Voor iedereen die een stukje meer over zichzelf te weten wil komen raad ik dit zeker aan :)
Sylvia Ramkema
08-03-23 16:24:41
Human design

Onlangs heb ik van Sabine mijn design ontvangen! Wat ben ik onder de indruk! Ik herken mezelf 100% erin. Wat bijzonder eraan is is dat je jezelf nog beter leert kennen. Hoe je eigenlijk in elkaar zit! Hoe je met je werk, rust, emoties, relaties, energie level enz in elkaar zit! Echt heel bijzonder’ Heel leerzaam over jezelf. Aanrader voor iedereen.
Liefs
Anita Veerkamp
21-01-23 12:27:03
Ik heb voor de derde keer een Choco Journey ceremonie bij Inner Wisdom, Sabine gedaan. Iedere ceremonie brengt weer nieuwe inzichten, inzichten die je wil ontdekken om te groeien. De begeleiding van Sabine is wat het echt bijzonder maakt voor mij! Het starten met een quantum touch geeft je de positieve energie en balans om je trancereis ,die zij met haar innerlijke rust voorgaat, in volle ontspanning te beleven. Ook tijdens de Choco Journey staat zij continu in verbinding met jou en weet ze op de juiste manier de inzichten te laten beleven. Maar ook na de ceremonie onderhoud ze contact, want dat is de werking van Choco Journey, het is niet alleen tijdens de ceremonie, het heeft zo een fijne positieve krachtige invloed! Ik kan het iedereen aanraden en hoe vaak je het ook doet, het blijft fantastisch om te mogen ervaren en iedere x weer een andere reis! Sabine je bent echt een topper met een hart van goud, super bedankt! 🤗😘 Ik zie je snel weer
Johanna Zeer Tevreden
16-09-22 17:21:20
Door 'n "enthousiast geworden" dochter, bij Sabine terecht gekomen, wat 'n mooi persoon❣️

Een bijzondere ervaring blokkades worden opgeruimd.

Je word op je gemak gesteld relaxte sfeer, Sabine neemt de tijd, helpt je plaatsen duidelijk uitleg en geeft rust.Resultaat én baat door quantum touche/ chakra healing.

Ik ben nog aan het nagenieten 😊
Karin
13-07-22 09:19:50
Sabine is kundig. Ze luistert goed en legt alles stap voor stap uit. Ze is relaxed in het contact en ze gaat nu ook serieuze onderwerpen niet uit de weg. Hier gaat ze respectvol mee om. Luchtigheid is er ook waardoor je je erg op je gemak voelt. Mijn hooikoorts klachten zijn een stuk verminderd.
Tonen: 5  10   20

 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram