Gastenboek

39 berichten op 2 pagina's
Bianca S
08-01-22 10:21:12
Tot nu toe 3 x bij Sabine geweest voor een QT en QA behandeling.
Wat een fijn mens en wat heeft ze me geholpen.
Mentaal verschillende remmingen opgeheven en weer vol levens energie.
Bijzonder om mee te maken hoe je kunt reageren tijdens de behandeling en wat voor resultaten het geeft met de energie die zij geeft!
Zeer de moeite waard en wil het echt iedereen aanraden! Al is het alleen maar voor de ervaring!
Remona Dekker
03-01-22 11:36:32
Hele fijne Quantum-Touch behandeling ondergaan,
Sabine stelt je meteen op je gemak en ik voelde me veilig bij haar
Door de behandeling meer zelfvertrouwen gekregen
volgende keer ga ik de Trancereis doen, ben benieuwd
Shirley Coffi
19-12-21 09:08:10
Op 8 december heb ik bij Sabine een hele mooie trancereis mogen maken. Wat een ervaring! Ik hoopte dat ik mijn krachtdier zou mogen ontmoeten en dit is ook gebeurd, de Jaguar, die zich liet zien toen ik weer terug naar boven ging, mij voorging en terug begeleide. Heel mooi en zo kloppend toen ik de beschrijving en kwaliteiten van de Jaguar las, dankbaar.
Sabine is een fijne healer/coach met een fijne energie die de tijd voor je neemt, je op je gemak stelt en zorgt dat je met een goed gevoel haar praktijk verlaat. Een aanrader dus!
Marija De Ridder
18-12-21 16:13:24
Afgelopen week de trancereis mogen ervaren. Ik was zeer nieuwsgierig omdat ik om mij heen al leuke ervaringen had gehoord.

Het was super relaxt en voelde mij erg op me gemak bij Sabine. In het begin was ik wat zoekende omdat het nieuw was voor mij en kreeg ik niet meteen het effect, daarna nog een sessie gedaan en toen kon ik mij er al meer aan over geven en zag ik mijn krachtdier! Super vet! Ook super leuk om achteraf de eigenschappen terug te lezen van mijn krachtdier en dat ook echt terug te herkennen.

Thanks voor deze reis!
Naomi Van Gelder
17-12-21 10:22:59
Bij Sabine een trancereis gedaan om mijn krachtdier te ontdekken. In het begin was ik bang dat ik niks zou zien, maar op een gegeven moment zag ineens mijn krachtdier, een wolf! Echt zo bijzonder en speciaal om mee te maken. Een wolf zou normaal niet in me opkomen maar het voelde zo goed toen hij naar me toe kwam! Precies wat ik kan gebruiken. Ik vond het een supervette ervaring en Sabine is erg relaxed waardoor je je ontspannen voelt en je mee kan gaan op reis.
monique Fanoy
29-09-21 19:34:08
i.v.m. met rug- en schouderklachten een bezoek aan de praktijk van Sabine gebracht. Het was bizar om te ervaren hoe tijdens de behandeling het bloed in mijn linker arm begon te stromen/borrelen en via mijn hand en vingers een uitweg vond. Mijn klachten waren na de behandeling verdwenen! Wat opviel was dat ik 's avonds enorm moe was en zonder pijn heb kunnen slapen.
Binnenkort zal ik weer een afspraak maken, omdat ik merk dat mijn schouder weer gevoelig wordt. Sabine had al aangegeven dat er waarschijnlijk nog een nabehandeling nodig zou zijn.
Sabine bedankt en ik neem contact met je op

Linda Smit
24-09-21 12:06:41
Een aantal keer bij Sabine geweest voor verschillende klachten. Helaas heeft het niet bij alles gewerkt, maar de pijn aan mijn stijve kaken is over en mijn hoofdpijn een stuk minder! Ik voelde mij op mijn gemak en vond het bizar hoe de pijn verdween tijdens de behandeling.
Heel erg bedankt Sabine!
Marinka Tames
14-09-21 07:38:18
2 weken terug ben ik met mijn zoontje Joey bij Sabine geweest voor Quantum-Touch. Dit na aanraden van mijn zus vanwege het goede resultaat dat zij had bij haar dochter met hooikoorts en ADHD. Zij heeft nog amper last van hooikoorts en voelt zich rustiger in haar hoofd. Joey had last van spanning en daardoor hoofdpijn. Na de behandeling heeft hij geen last meer gehad en hij slaapt beter. Heel erg bedankt Sabine!
Rosanne Duijn
11-08-21 21:08:49
Ik ben twee keer bij Sabine geweest en allebei de keren waren een goeie ervaring, met veel aandacht voor de klachten voel me erg ontspannen en fijn bij haar, ik ga zeker nog een keer terug komen voor de chakra healing!
Liefs en dankjewel
Marjon Dekker
10-08-21 20:32:42
Paar weken terug een quantum touche behandeling gehad bij Sabine, op aanraden van mijn dochter!
Ik vond het zo fijn en relaxed, en goed resultaat, dat ik enthousiast naar huis ging.
Voel me sindsdien heerlijk, klachten zo goed als weg en kan de hele wereld aan.
Heb al een aantal mensen door verwezen en nu wil mijn moeder (85) ook heen!bedankt Lieve Sabine, voor alles.
Loek Obdam
10-08-21 16:40:27
6 weken terug ben ik bij Sabine geweest voor n quantum allergy behandeling tegen hooikoorts, meer in het kader, baat het niet schaadt het niet, maar sindsdien heb ik geen enkele hooikoorts klacht meer. Hiervoor gebruikte ik hooikoorts tabletten, werd ik getaped en 2x oer dag n theelepel lokale honing, dat is nu niet meer nodig.
Amy Out
30-06-21 12:18:52
Ik heb bij Sabine de Quantum touche, de Transreis en de Chakra balancing ondergaan. Het was een hele mooie ochtend, waarbij de onderdelen elkaar haarfijn opvolgde. Het voelt heel natuurlijk en ik was binnen no time goed op mijn gemak. De ‘pijnpunten’ die naar boven zijn gekomen, zijn voelbaar en merkbaar aangeraakt en losgelaten. Het is nu een paar weken later en ik zit nog steeds heerlijk in mijn flow. Op meerder gebieden stroomt het als geen ander en ik ben Sabine dan ook heel erg dankbaar. Dankjewel lieverd! Ga zo door!
Denise Sikkens
30-06-21 10:15:29
Sabine heeft mij geholpen om wat meer rust in mijn hoofd en rust in mijn buik te creëren na een nasleep van mijn burnout. Dit deed zij door middel van quantum touch. Sabine kan enorm goed luisteren en hele mooie adviezen geven, bedankt hiervoor!
Na afloop van de behandeling had ik toen ik thuis kwam last van mijn hoofd, ik ging alles verwerken en dat bracht onrust met zich mee. Die lieve Sabine kwam gewoon even snel bij mij thuis langs om mijn hoofd een quantumtouch behandeling te geven. Het gaat nu hartstikke goed en ik voel mij in balans. Dankjewel Sabine!
Sara Veenman
25-06-21 22:08:55
Dinsdag heeft Sabine mij een quantum-touch behandeling gegeven voor de pijn in mijn kaak. Ik merkte meteen na afloop dat de pijn veel minder was en ik heb sinds tijden weer heerlijk pijnloos en ontspannen kunnen slapen. Sabine is echt een topper! Zij voert haar werk met passie uit. Echt een aanrader!
Nadia
25-06-21 10:21:23
Van de week een heerlijke, relaxte quantum-touch behandeling gehad bij Sabine. Sindsdien veel meer rust in hoofd en lichaam. Sabine vertelt duidelijk wat ze doet en wat het voor je kan doen. Aanrader!!!
Nico Knijn
19-06-21 17:17:14
Ben gisteren bij Sabine geweest omdat ik al ruim 10 jaar last van mijn rug heb en ook van krakende schouders. Na de behandeling was het gekraak in mijn schouders voor het eerst sinds lange tijd helemaal weg! Al is dit inmiddels weer terug gekomen. Tot op heden nog geen last van mijn rug gekregen dus al met al ben ik zeer tevreden met de behandeling!
Sandra Raven
16-06-21 18:35:57
Ben bij Sanine geweest omdat ik al jaren last van onverklaarbare steken in me been vooral snachts .Foto en MRI konden niets vinden Bij Sabine geweest voor Quantum-Touch. Nu al 5 nachten geen steken en goed kunnen slapen . Onverklaarbaar maar waar dus zeker een aanrader
Naomi Van Gelder
15-06-21 13:38:47
Ik voelde me meteen op mn gemak bij Sabine, en dat heb ik niet zo snel. Ik ging heen omdat ik door traumatherapie veel last heb van boosheid en frustratie. Na de quantum touch had ik een soort rust over me heen en voelde ik meer ruimte in mn hoofd. Sabine is écht een lieve, enthousiaste vrouw die je graag helpt.
Loes Besseling
11-06-21 20:32:31
Ik ben blij met de quantum- touch behandeling bij Sabine, ze legt alles goed uit en ik had gelijk al minder last van mijn klachten. Zeker een aanrader.
Tonen: 5  10   20

 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram